Optimizare SEO Website de Prezentare.

Promovare Online Website de Prezentare.

Creare Site de Prezentare Ieftin

Optimizare continut SEO website de prezentare.

Creare Website de Prezentare 

Creare web site de prezentare responsiv

 
WebSite de Prezentare tip Standard optimizat SEO
- Creare site de prezentare , designul poate fi ales din peste 200 de
- Optimizare SEO a paginilor pentru motoarele de cautare Google, etc
- Panou de administrare website propriu usor de folosit, puteti adauga usor pagini sau administra Site-ul Web
- Certificate de siguranta SSL pentru Google
-  Design website optimizat pentru smartphone, desktop si tableta
- Website de prezentare cu pana la 10 pagini 
- Optimizare SEO a continului si a vitezei de incarcare a site-ului
- Servicii de mentenanta a site-ului web

Pret realizare site de prezentare 700 lei
Pret hosting si domeniu pe 1 an : 200 lei

 
site web ieftin

Realizare web site de prezentare Ieftin

Noi construim si folosim platforme web atractive, intuitive și concentrate asupra nevoilor tale ce au ca scop rezultate cunatificabile. Realizăm site de prezentare, adaptat pentru toate dispozitivele, și cu o administrare facilă a conținutului. Ne ocupăm de asocierea contului de Facebook cu platforma afacerii tale. Analizăm profilul tău de business pentru a înțelege particularitățile afacerii apoi creăm site-ul web de prezentare.
De la analiză, soluționare, implemantare și lansare până la dezvoltare continuă și optimizare, creăm site-uri web ieftine ce aduc plus valoare în online.

De ce să îți realizezi site-ul cu noi?

De la achiziția domeniului și până la testarea web site-ului, echipa noastră îți este alături oferindu-ți suport , consultată și mentenanță după realizarea site-ului tău de prezentare.
Planificăm, analizăm si apoi construim website-ul tau de prezentare
Planificăm nevoile tale online, analizăm domeniul afacerii și construim minuțios fiecare pas către clienții tăi online.
Livrăm la termen site-ul web de prezentare.
Timpul este un factor important atât în afacerea ta cât și online pentru noi. De aceea livrăm clienților noștri website-uri la termen în condițiile stabilite de comun acord cu clientul.
Suport tehnic pentru administrarea website-ului de prezentare.
Specialiștii noștri va oferă suport și după finalizarea site-ului web de prezentare. Actualizăm conținutul și modulele site-ului tău de prezentare pentru că site-ul tău să fie la zi.
Realizarea unui site web de este cea mai uşoară metodă de a va promova afacerea online. Un site web de prezentare reprezintă imaginea dvs. pe internet şi este o posibilitate de a atrage noi clienţi.
Toate website-urile de prezentare sunt realizate conform cerinţelor clientului si securizate conform noilor reglemantari la nivel international.
Garantăm fiecărui client design modern și responsive. Realizează site-ul tău web de prezentare cu o echipă www.WebIeftin.ro
site de prezentare ieftin

Site-ul web creat pentru orice dispozitiv

Toate site-urile web create de WebIeftin.ro au un design responsive si sunt adaptate pentru orice dispozitiv si orice sistem browser folosit, fie ca vorbim de un monitor 4k prin care le puteti prezenta clientilor sau partenerilor solutiile de business pe care le aveti sau un dispozitiv mobil smart prin care vizitatorii site-ului vor fi convertiti in clienti.
Echipa WebIeftin.ro de web designeri si developeri creeaza site web de prezentarepentru orice fel de activitate.
Printre clientii care ne-au ales se regasesc site-uri realizate pentru:
 • Servicii (formatii nunta, amenajari interioare si exterioare, constructii, instalatii, saloane infrumusetare, etc.);
 • Turism (site-uri pentru pensiuni si hoteleri sau inchirieri in regim privat);
 • Educatie (cursuri de calificare, cursuri online, scoli private);
 • Productie (mobilier la comanda, articole vestimentare, cadouri);
Webieftin.ro realizeaza site-uri de prezentare la cheie cu preturi incepeand de la 500 lei. Aveti nevoie de un site web? Contacteaza-ne si iti garantam solutia potrivita pentru proiectul tau.

Inainte de dezvoltarea unui site de prezentare ieftin, vom discuta despre lista ta cu cerintele necesare pentru crearea site-ului. Daca inca nu ai un brief, vom dezvolta unul impreuna in functie de obiectivele care doresti sa le atingi cu noul website. In procesul de webdesign, conceptul grafic pentru un website ieftin este creat avand la baza obiectivele din brief. Multe website-uri prioritizeaza design-ul in detrimentul continutului textual. In principal, atunci cand un vizitator ajunge pe website-ul tau acesta cauta continut care descrie si prezinta un produs sau serviciu. Un website ieftin poate fi considerat de buna calitate daca design-ul este la fel de atractiv precum continutul.
Aspectul vizual al unui site web de prezentare este mai putin important daca sunt omise sectiunile de call-to-action care coordoneaza vizitatorii site-ului catre o coversie. Acestia apreciaza mai mult experienta navigarii pe un site, continutul de calitate, adaptabilitatea site-ului pe dispozitivele mobile si functionalitatile user-friendly decat simplele imagini alese sa le capteze atentia.
site de prezentare ieftin
 • Conținutul websit-ului ieftin este ușor de actualizat și personalizat
 • Pot fi create pagini dinamice prin accesarea bazelor de date a site-ului ieftin
 • Un website static este ușor de integrat prin PHP pe platforma ukit
 • Funcții predefinite de cod al web site-ului de prezentare
 • Documentație amănunțită pentru crearea site de prezentare
 • Suportul unei comunități de dezvoltatori in crearea de site-uri
 • Website de prezentare stabil, rapid și facil de administrat
 • Plugins pentru multiple funcționalități ale website-ului
 • Structură URL de pagini optimizată SEO a site-ului de prezentare

Recomandam un site de prezentare pentru afacerea ta !

Decizia de realizare site de prezentare contribuie la dezvoltarea afacerii prin atragerea unui număr mai mare de clienți. In ultimii ani, preferința românilor în a verifica o afacere online cu care vor să interacționeze este în creștere.
Website-ul de prezentare al afacerii tale trebuie să definească în mod clar și atractiv ceea ce dorești să știe clienții despre business-ul pe care îl administrezi si sa urce rapid in motoarele de cautare.
Acesta  contribuie la construirea unei imagini adecvate și trebuie să aibă un web design profesional pentru toate dispozitivele (mobil, desktop, tabletă).
Oferim serviciul de creare site de prezentare pentru ca afacerea ta sa fie prezenta online, conform trendului in crestere. Majoritatea deciziilor de business incep cu o cautare online in motoarele de cautare Primul lucru pe care il fac clientii este sa caute online un website de prezentare cu mai multe detalii despre afacerea ta.
Vrei sa iti prezinti afacerea prin website-ul propriu si imaginea afacerii tale sa fie descrisa in cea mai buna lumina posibila. Este ideal ca potentialii tai clienti sa nu afle despre tine din alte surse, pe care nu le poti controla.
Realizare site-uri de prezentare,  adaptate pentru toate tipurile de dispozitive (100% responsive).
site web de prezentare ieftin

Realizarea unui website de prezentare ieftin

Stabilirea cerințelor in realizarea unui web site ieftin de prezentare
Tu ne trimiți cerințele privind website-ul și o scurtă prezentare a afacerii. Noi îți furnizăm contractul pentru consultare și semnare.
Fișa de proiect a site-ului de prezentare ieftin
Pe baza cerințelor și materialelor primite, întocmim o fișa de proiect care cuprinde structura de pagini a website-ului de prezentare și sugestii de design pentru crearea site-ului.
Creare site de prezentare ieftin si rapid
Începem etapa de creare site de prezentare, ținând cont de viziunea ta, imaginea afacerii pe care o administrezi și cerințele proiectului.
Lansarea online a site-ului de prezentare ieftin
In urma feedback-ului primit de la client, Webieftin.ro se ocupăm de ultimele modificări si optimizări, apoi lansăm website-ul online. Un pas mic pentru tine, un pas uriaș pentru afacerea pe care o administrezi.
 

Site de prezentare

Adaptibilitate

Clienții tăi utilizează 3 device-uri zilnic atunci când caută un serviciu sau un produs. De aceea realizăm site-uri adaptate pentru orice dispozitiv.

Design unic

Realizăm site-uri cu o interfață simplă, claritate în grafică, design unic, atractiv și personalizat audienței tale.

Administrare simplă

Site-ul tău va avea o interfață de administrare simplă și prietenoasă, astfel încât vei putea foarte simplu să efectuezi modificări de conținut

Conectare continuă

Fiecare site de prezentare pe care îl realizăm îl conectăm la canalele de socializare astfel încât să fii mereu conectat cu clienții tăi

Soluții optime

Oferim soluțiile necesare creșterii și succesului afacerii tale online. Site-ul tău de prezentare te va ajuta să economisești timp și bani.

Optimizat SEO

Fiecare proiect beneficiază de optimizare SEO pentru motorul de căutare astfel încât site-ul tău de prezentare să fie în primele locuri pe Google

Comandați acum o pagină web de prezentare!

 
Cum puteti avea un Website de Prezentare?

Trimiteți o solicitare pentru Website de Prezentare

Trimitem oferta de pret pentru Site-ul de Prezentare

Dezvoltare design-ul website-ul pe baza informatiilor Dvs.

Finalizare si predare Website de Prezentare optimizat

 

Site Web de Prezentare pentru Afacerea Ta!

Aveti nevoie de un site web de prezentare sau doriti doar cateva pagini pentru a fi prezent in spatiu virtual si in motoarele de cautare Google? Noi va putem ajuta in alegerea domeniului, gazduirea site-ului web de prezentare si nu in ultimul rand realizarea lui.
Daca doriti sa creati un site de prezentare mai putin costisitor, puteti alege una din platformele cele mai folosite de tip ukit . Platforme ce va vor ajuta in viitor sa va modificati si sa administrati singuri datele din site, poze, text, etc. fara a avea nevoie de cunostinte de programare sau apela la o alta persoana sau programator.
Putem sa va cream un design personalizat pe una din aceste platforme, sa vi-l optimizam pentru o mai buna indexare si o navigare cat mai usoara. a web site-ului ieftin creat de echipa WebIeftin.ro
Este indicat ca atunci cand hotarati sa realizati un website de prezentare pentru compania Dvs. sa intelegeti foarte bine ca structura SEO corecta a paginilor din site, categoriilor, care va vor aduce o pozitie foarte buna in motoarele de cautare si totodata clienti care cauta in motoarele de cautare Google serviciile sau produsele pe care le oferiti.
Chiar daca doriti un site cu doar cateva pagini, unul din specialistii nostri SEO va vor crea o structura perfect adaptata pentru afacerea Dvs. cat si o structura usor indexabila de catre motoarele de cautare.
Va costa mai putin sa dezvoltati site-ul cu o agentie SEO, pornind de la zero, decat sa aduceti modificari ulterioare unui site existent.
Contacteaza-ne si iti vom face o oferta personalizata pentru pagina ta web de prezentare.
 
Preturi Creare Pagina Web de Prezentare Optimizata SEO
bAZA 
- Creare site de prezentare  

- Optimizare SEO a paginilor pentru motoarele de cautare

- Panou de administrare website propriu usor de folosit

- Certificate de siguranta SSL

-  Design website optimizat pentru smartphone, desktop si tableta

- Website cu pana la 10 pagini Preț: 500.00 RonSTANDARD 
 - Creare site de prezentare

 - Optimizare SEO a paginilor pentru motoarele de cautare 

 - Panou de administrare website propriu usor de folosit 

 - Certificate de siguranta SSL 

 - Design website optimizat pentru smartphone, desktop si tableta 

 - Website cu pana la 20 pagini

- Optimizare SEO a continului si a vitezei de incarcare a site-ului

- Servicii de mentenanta a site-ului webPreț: 700.00 RonpREMIUM 
- Creare site de prezentare 

 - Optimizare SEO a paginilor pentru motoarele de cautare

 - Panou de administrare website propriu usor de folosit 

 - Certificate de siguranta SSL

 - Design website optimizat pentru smartphone, desktop si tableta

 - Website cu pagini nelimitate

 - Panou de administrare cu integrare Google Analytics 

 - Optimizare SEO a continului si a vitezei de incarcare a site-ului 

 - Servicii de mentenanta a site-ului web 

- Creare continut pentru maxim 5 pagini

- Promovare in lantul propriu de website-uri si Facebook

- Analiza si creare continut SEO, pana la 3 subpagini


Preț: 1000.00 Ron

Portofoliu Pagini WebSite de Prezentare

www.RoMontaj.ro

Website de prezentare servicii de montaj mobila creat si promovat in prima pagina Google de Webieftin.ro

Website de prezentare magazin de antichitati creat si promovat de Webieftin.ro

Website de prezentare servicii de mentenanta si reparatii casnice creat si promovat de Webieftin.ro

Website de prezentare servicii de asamblare mobila creat si promovat in prima pagina Google de Webieftin.ro

www.MontareParchet.ro

Website de prezentare servicii de montaj parchet creat si promovat inmotorul de cautare Google de Webieftin.ro

Website de prezentare servicii de montaj mobila creat, promovat si optimizat SEO de Webieftin.ro

Webieftin.ro

Am creat această companie în 2017, când eram în căutarea de soluții pentru cele mai nebunatice și originale solicitări din partea clienților noștri. Am început ca o mică echipă, reunită de aceeași dorință - să ajutăm oamenii să-și aducă în mediul online afacerea prin intermediul paginilor web de prezentare.